E4 avstängd

Trafikolycka på E4 vid Hyllinge tre fordon. Ett stillastående fordon orsakar problem i trafiken på E4 mellan trafikplatserna Fullerö och Björklinge i riktning mot Gävle uppger Trafikverket.


Kramfors Kommun Uppdatering 20 45 E4 Ar Fortfarande Avstangd Och Omledningsvag Galler For Att Ta Sig Forbi Maja Raddningstjansten Hoga Kusten Skriver Foljande Pa Sin Facebooksida Gallande Avsparrningarna Pa Grund Av Explosionsrisk

Två personer har allvarliga skador.

. Nyheter och gratis e-post för hela Sverige och alla svenskar. Vid 08-tiden på måndagsmorgonen inträffade det en trafikolycka på E4 söder om Hyllinge. Det är just nu totalstopp i norrgående riktning på E4 söder om Gävle.

Nyheter från Sveriges Radio. En lastbil och en minibuss har kolliderat på E4 söder om Sundsvall. Nu döms två av tre åtalade chefer för brott mot meddelarfriheten.

Larmet kom strax efter klockan 23 efter det att en förbipasserande sett branden från E4 intill. Polisen är på plats och trafiken leds om. Högerpartierna nominerar Andreas Norlén M till riksdagens talman.

Vidare nominerar de Julia Kronlid SD till riksdage. Samtliga infarter och riktningar berördes. Jonas Lindkvist Hela Norra länken i Stockholm stängdes av tidigt på fredagsmorgonen.

Vägen är helt avstängd och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till halv elva på kvällen. Ett långsamtgående fordon orsakar problem i trafiken på E4 mellan Pitsund S och trafikplats Piteå S i riktning mot Torneå uppger Trafikverket. Tränaren från Sverige våldtog mig i två och ett halvt år Avstängd på livstid Blödde i dagar aftonbladetse Julia.

Sverigenu - Allt om Sverige. 1 day agoE4 intill är avstängd och räddningstjänsten har tvingats backa undan på grund av explosionsrisk. Han våldtog mig i två och ett halvt år Ex-elitidrottaren från Sverige avstängd på livstid.

Älg har kommit upp på vägen och påverkar trafiken i båda riktningarna på E4 mellan trafikplatserna Bärbyleden och Fullerö uppger Trafikverket. E4 i södergående riktning är helt avstängd tills vidare. Sverigenu - Allt om Sverige.

Senaste nytt från Ekot Kulturnytt Vetenskapsradion Radiosporten och P4. Larmet om händelsen kom in. Lastbilssläp i brand på E4 vägen avstängd.

7 oktober kl 0646 av Jacob Ruderstam. Nyheter och gratis e-post för hela Sverige och alla svenskar. 1 day agoExplosionsrisk vid kraftig brand E4 avstängd.

1 day agoDet är problem i trafiken i riktning mot Gävle på E4 mellan trafikplatserna Kumla och Bärbyleden. Corren ger dig senaste nytt granskningar blåljushändelser sport familj nöje och kultur. Olyckan inträffade vid 01-tiden på E4 i höjd med Annelund och nedanför Grisberget.

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Bärbyleden och Fullerö i riktning mot Gävle påverkas av en personbil som har fått stopp uppger Trafikverket. Fredag 28 oktober Samtliga nyheter som publicerats under dygnet i kronologisk ordning. När räddningstjänsten kom till platsen var byggnaden som är cirka 90 gånger 15 meter redan övertänd och något exploderade inne i fastigheten.

Ett omhändertagande av ett fordon orsakar problem i trafiken på E4 mellan trafikplatserna Fullerö och Bärbyleden i riktning mot Stockholm uppger Trafikverket. Olycka med en personbil orsakade problem i trafiken på E4 mellan trafikplatserna Piteå Sundsgatan och Piteå N i riktning mot Luleå. Senaste nytt från Linköping samt västra och södra Östergötland.

Djur har kommit upp på vägen och påverkar trafiken i riktning mot Stockholm på E4 mellan trafikplatserna Bärbyleden och Kumla uppger Trafikverket. Sport från Östgöta Correspondenten. Uppsala kommun 28 oktober 2022 1804 Orsaken är ett stillastående fordon uppger Trafikverket.

En bärgare har. Nyheter från Linköping samt västra och södra Östergötland. Trafiken har börjat släppas på igen efter olyckan men det är fortsatt långa köer på E4.

På E4an vid avfarten mot Aspudden var köerna kompakta. Enligt räddningstjänsten rör det sig om en frontalkrock med totalt fyra inblandade. Prognosen är att vägen blir avstängd till minst klockan 09 på lördagsmorgonen.

1 day agoPolisen har spärrat av området och en bit av E4 i höjd med Trafikplats Melby mellan Norrköping och Linköping stängts av i båda riktningar. Vägen var avstängd men är nu åter öppen. Vårdbiträdet varnades av arbetsgivaren efter att ha berättat om brister på ett äldreboende under coronapandemin.

Vägen var helt avstängd och Trafikverket bedömde att trafiken skulle påverkas fram till 02-tiden. En kraftig brand har brutit ut i en industribyggnad i Melby gård utanför Norrköping.


E4 Stangs Av Sa Paverkas Du Kuriren


Oversvamning Under E4 I O Vik Vagen Avstangd Extremt Lage Just Nu Allehanda Se


Halt Pa E4 An Vagen Avstangd Efter Olycka Utanfor Orkelljunga Hd


Risk For Koer Pa E4 I Jonkoping Efter Krock En Fil Avstangd Jonkopings Posten


E4 Avstangd Efter Trafikolycka Norrkopings Tidningar


Lastbilar I Krock Pa E4 Soder Om Harnosand Tidningen Angermanland


Lastbil I Brand Pa E4 Vagen Avstangd Nyheter Expressen


Gomlyyfgj04elm


Lkxuwxrgbtejgm


E4 Avstangd Efter Lastbilsolycka Svd


Trafikolycka Pa E4 Vagen Ar Helt Avstangd Norran


Just Nu Trafikolycka Pa E4 Vagen Ar Helt Avstangd Kuriren


E4 Avstangd Efter Lastbilsolycka Svt Nyheter


Olycksvag Fortsatt Avstangd Upsala Nya Tidning


Belaggningsarbete Pa E4 Vagen Stangs Av Under Arbetet Xnytt Se


E4 Avstangd Vid Markaryd Efter Valdsam Bilbrand


Lastbil Valte Och Borjade Brinna Pa E4 Vag Avstangd Kuriren


Pafartsrampen Till E4 E20 I Norrgaende Riktning Fran Kungens Kurvaleden Stangs 21 Juni Bransch


Soderhamn Lastbil Tippade Pa E4 Vagen Avstangd Xnytt Se

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel